Computerclub.K33S.nl: J

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Computerclub Home K33S.nl Computerclub bij je favorieten Computerclub als je startpagina

Google zoekmachine
Email

Electronische post.


Welkom!

De Computerclub bestaat momenteel uit 27 pagina's. Voor elke letter van het alfabet een pagina en de Home-pagina voor alles wat niet met een letter begint.


Java

Een programmeertaal (afgeleid van C++) die is ontwikkeld door Sun Microsystems en die programmeurs in staat stelt voor alle platformen te programmeren en software uit te voeren met behulp van een Java Virtual Machine die voor het desbetreffende platform is ontworpen.


Javascript

Scripttaal om functies uit te voeren op websites. Javascript heeft niets te maken met Java. Javascript is een geïnterpreteerde programmeertaal. De syntax is afgeleid van de programmeertaal C.


Joystick

Spelpook


JPEG

Compressiestandaard voor afbeeldingen ontwikkeld door de Joint Photographic Experts Group. De letters 'jpg' of 'jpeg' staan voor een methode om stilstaand beeld te comprimeren. Bij deze vorm van compressie gaat er wel beeldinformatie verloren, wat te zien is als er sterk wordt ingezoomd op een afbeelding die in dit formaat is opgeslagen.


Jumpers

Jumpers vormen een instelmogelijkheid. Op moederborden, insteekkaarten en drives bevinden zich pennetjes en door het plaatsen van een kapje over twee pennetjes wordt een stroombrug gesloten. De twee pennetjes worden dus doorverbonden.


Links

Algemene computer pagina's.


Bedankt voor je bezoek aan deze pagina, kom vooral nog eens terug!
Neem hier ook eens een kijkje:

Sigs quotes taglines